De Oude Lambertus in beeld

‘De Oude Lambertus’, het oudste monument van Engelen, herbergt niet alleen de Protestantse Gemeente Engelen, maar is ook een intieme concertzaal en sfeer- en stijlvolle trouwlocatie voor wie in de gemeente ‘s-Hertogenbosch in het huwelijk wil treden. Een veelzijdig gebouw, waarvan de waarde getoond en gedeeld mag worden!

U bent van harte uitgenodigd vast een virtueel bezoek te brengen aan De Oude Lambertus in: De Oude Lambertus in beeld.

Kerk sneeuw

Voor nadere informatie over het huren van De Oude Lambertus voor uw huwelijk, jubileum, viering, concert, muziekopname, conferentie of andere zakelijke bijeenkomst, kunt u contact opnemen met Joeke Wiechers-de VriesKijkt u ook gerust verder op onze site onder ‘kerkgebouw‘, waar u meer kunt vinden over huurmogelijkheden, officiële trouwlocatie en geschiedenis van het pand.

Van harte welkom in De Oude Lambertus!

Met dank aan POL&VANOIJEN tekst en beeld, voor de productie van “De Oude Lambertus in Beeld”.