Verhuur De Oude Lambertus

De Oude Lambertus, het monumentale kerkgebouw midden in Diezedorp Engelen, is te huur voor kerkelijk, cultureel, persoonlijk of zakelijk gebruik, met respect voor het monumentale kerkgebouw. Er staan 60 stoelen in het monument, eventueel uit te breiden tot maximaal 80 zitplaatsen. Na de restauratie van 2016 beschikt het gebouw over bescheiden, maar moderne faciliteiten. Het gebouw staat bekend om haar mooie, eeuwenoude akoestiek. (Lees Brabants Dagblad).

U kunt denken aan kerkelijke en burgerlijke huwelijksvieringen of geregistreerd partnerschap, zie verder onder Trouwen in De Oude Lambertus, uitvaartdiensten, jubilea en andere persoonlijke vieringen. Maar ook aan concerten, cabaret- en toneeluitvoeringen, muziekrepetities of -opnamen, lezingen, debatten, vergaderingen en workshops. Doorgaans wordt daarbij gezocht naar een gastvrouw en/of -heer uit de kerkelijke gemeente.

Tarieven en nadere informatie kunt u opvragen bij Joeke Wiechers: OudeLambertus@kerk-engelen.nl. Een virtuele voorproef vindt u hier. Van harte welkom!