Kerkblad| Nieuwsbrief | Kerkvlog

KERKBLAD SAMEN

Indien u de editie digitaal wilt ontvangen, gelieve te mailen naar scriba@kerk-engelen.nl

Kerkblad “SAMEN” is een gezamenlijke uitgave van de Protestantse Gemeenten van Engelen, Drunen en Vlijmen en verschijnt in een tweemaandelijkse uitgave van 7 keer per jaar. De informatie van twee maanden wordt gebundeld in één uitgave. De uitgaven van september en februari zullen alleen de informatie van betrokken maand bevatten en blijven dus ‘maandblad’.

NIEUWSBRIEF

Als er actualiteiten zijn die niet meer in het kerkblad gepubliceerd kunnen worden, maken we een nieuwsbrief. De meest recente nieuwsbrief van medio juni, vindt u -> hier. Eerdere brieven kunt u hier downloaden.

KERKVLOG: ZIN ZIEN IN ENGELEN via YouTube Kerk Engelen

Gedurende de lockdownperiode en daarna, produceert Kerk Engelen ‘Kerkvlogs’. Korte, kernachtige video-boodschappen, geïnspireerd op een tekst uit de Bijbel. Met zin, zang en klokgelui.