Wanneer:
27 november 2022 hele dag
2022-11-27T00:00:00+01:00
2022-11-28T00:00:00+01:00

Engelenproject

Het Engelenproject gaat weer van start. In de vier weken voor kerst vliegen er engelen door Engelen en Bokhoven. Zij verrassen anoniem hun buurtgenoten die zijn voorgedragen omdat ze wat extra aandacht verdienen.

Uit de ervaringen van eerdere jaren blijkt dat dit een heel leuk en inspirerend project is. Zowel de engelen als de ontvangers en zelfs de mensen die ‘alleen maar’ iemand voordroegen, vonden het bijzonder om op deze manier betrokken te zijn bij hun omgeving.

 

Het duister van een ander wat verlichten, dat voelt altijd heel goed.

Een kerstengel

 

Engel zijn gaat als volgt:

Je maakt of koopt 4 keer een klein cadeautje, kaartje, iets lekkers of tekening voor een
ander. Je bezorgt dat anoniem bij iemand die als ontvanger is voorgedragen. En zie… je hebt de eerste stap naar ‘vrede op aarde’ gezet. Want met dat kleine gebaar, maak je een ander blij, en jezelf waarschijnlijk ook.

Dus word engel en vlieg uit op:
27-11,  4-12,   11-12,   18-12

Ik denk aan jou. Niet vergeten hoor.
jouw kerstengel

Als engel hoef je geen gelovige te zijn. Kerstengel zijn is iets universeels. Iedereen van goede wil kan meedoen. Meld je aan als kerstengel via kerstengelenEngelen@gmail.com of bel Marloes Meijer: 06 36501973
Geef je naam, mailadres en woonadres door. De organisatie van het engelenproject koppelt de engelen aan ontvangers in hun buurt. Je krijgt uiterlijk 20 november de naam en het adres door van degene voor wie jij gedurende 4 weken een engel kunt zijn. Misschien ken je diegene, of juist niet – dat maakt niet uit.
Ik kan niet vliegen, maar ben toch in de wolken….
Een ontvanger  

 

Iedereen kan iemand voordragen als ontvanger. De reden hoeft niet te worden genoemd en je hoeft niet zelf engel te worden om iemand te mogen voordragen.

Misschien ken je iemand die wel wat licht kan gebruiken. Meld diegene dan aan als engelenontvanger via kerstengelenEngelen@gmail.com.
Geef de naam en het adres van diegene door, dan zorgen wij dat er een engel op zijn of haar pad wordt gezet.

Soms doe ik gewoon wat gelukkig maakt, niet wat het beste voor mij is.

Een kerstengel