Trouwen in De Oude Lambertus

Binnen de gemeente ‘s-Hertogenbosch bestaat de mogelijkheid om in een ‘huis der gemeente’ te trouwen of een geregistreerd partnerschap aan te gaan. De Oude Lambertus is aangewezen als ‘huis der gemeente’, zodat ook burgerlijke huwelijken voltrokken kunnen worden. Klik hier voor meer informatie over “Locaties om te trouwen” in de gemeente ‘s-Hertogenbosch. In de lijst van vaste locaties van de gemeente treft u onze Oude Lambertuskerk Engelen aan.

Een virtueel bezoek aan deze trouwlocatie kunt u hier alvast brengen.

Als richtprijs geldt op doordeweekse dagen een bedrag van € 300 per plechtigheid van 1 uur. In het weekend geldt een tarief van € 350 (prijzen 2017, geen consumpties inbegrepen). Voor leden van onze kerkelijke gemeente, die jaarlijks bijdragen aan de instandhouding van onze kerk door middel van een Vrijwillige Bijdrage, geldt een gereduceerd tarief.

Voor meer informatie over mogelijkheden en voorwaarden neemt u contact op met Joeke Wiechers, OudeLambertus@kerk-engelen.nl.