Kerkdienst

18 september vieren we de start van het nieuwe seizoen in een kerkdienst voor jong en oud en iedereen er tussenin. Tijdens deze dienst hopen we Carina Harms te mogen herbevestigen als ouderling. Muzikale medewerking wordt verleend door Chiel Spaans, Anne Marte Kingma en Kees van Schijndel. Thema: Op water en brood.

Lunch

Na de dienst is er koffie, thee en fris en een gezellige lunch. Deze lunch is voor iedereen die zich verbonden weet met onze kerk en gemeente, dus vrienden en bekenden, betrokkenen zijn allen van harte uitgenodigd.

We pakken het dit jaar losjes aan: als iedereen iets lekkers meeneemt, genoeg voor het aantal personen waarmee je komt (niet meer dus, want dan blijft er heel veel over), dan hebben we een goede verdeling te pakken. Let op: we hebben geen koelkasten over, dus zorg dat je iets meeneemt dat buiten de koelkast lekker blijft, of verpak het zelf op een ‘coole’ manier.
De organisatie (Janneke, Lieke, Myrthe en Wessel) zorgt voor wat te drinken.

Zij zorgen ook voor tenten, statafels en wat klapstoelen. Als je niet graag op houten klapstoeltjes zit, neem dan je eigen tuinstoel mee!