Het team van de Kliedervieringen heeft weer overlegd en we hebben er weer zin in! Er staat veel moois op de planning voor alle kinderen van de basisschoolleeftijd en hun (groot)ouders. Oudere en jongere kinderen zijn in overleg ook welkom.

Onze goede voornemens: vooral doorgaan met mooie en leuke vieringen! Elke viering bestaat uit een welkom, een knutsel- en (buiten) doe-activiteit en een viering rond een bijbelverhaal. Daarna snoepen we iets met elkaar en ruimen we samen op. Daar wil je toch bij zijn?

Op zondag van 16-17.30 uur in de Oude Lambertus in Engelen, tenzij anders vermeld.

Data 2022: 18 september 10.30 uur viering voor alle leeftijden, 9 oktober, 20 november, 25 december 10.30 uur kerstviering voor alle leeftijden.

Data 2023: 12 februari, 2 april, 9 april 10.30 uur Paasviering voor alle leeftijden, 28 mei, 25 juni.

Jezus tussen de schoenendozen

De eerstvolgende Kliederviering is 9 oktober. Dan gaat het over ‘Jezus tussen de schoenendozen’. Hoe ziet Jezus er eigenlijk uit? En wanneer kun je hem tegenkomen? Jezus zelf zegt dat je hem tegenkomt als je iets doet voor mensen die honger of dorst hebben, die geen huis of geen kleren hebben, die ziek zijn of gevangen zitten. Wij gaan dozen inpakken en versieren voor kinderen die soms honger en dorst hebben en die niet veel kleren hebben… Wij denken dat we Jezus gaan ontmoeten tijdens onze Kliederviering. Kom jij ook? Meld je even aan bij Marloes: 06 36501973 (bel of app) of predikant@kerk-engelen.nl