Eens in de twee maanden op zondagmiddag is er een Kliederkerk, van 16.00-18.00 uur. Zondag 20 oktober is het weer zover en zijn alle kinderen en groot/ouders welkom om rond het thema Noach samen te ontdekken, vieren en eten!

Kliedervieringen zijn speciaal voor kinderen van 1-10 jaar. In elke dienst staat een bijbelverhaal centraal. Om 16 uur gaat de kerk open. De kinderen zijn welkom om de omgeving en het thema te verkennen door te ‘beleven’. Als het bijbelverhaal over water gaat, staan er waterspelletjes, gaat het over de woestijn, zal er zand zijn.

Na een gezamenlijk welkom, gaan de kinderen kliederen: knutselen, bouwen, spelen rond het verhaal. Goliath bouwen van kartonnen dozen, je laten schminken als een dier op de ark van Noach etc. etc. Daarna gaan we vieren: een korte viering waarin het verhaal verteld wordt en de kinderen en hun ervaringen van die middag een rol spelen. We zingen een lied en krijgen de zegen. Daarna eten we samen een broodje of een kopje soep en een lekker toetje.F

Iedereen die een (klein-, pleeg-, leen-) kind in de leeftijd van 1-10 jaar heeft, is van harte welkom. Geef je even op via predikant@kerk-engelen.nl.

Ook voor wie moeilijke, kritische, leuke vragen heeft over geloof(sopvoeding) of over dit verhaal!

De eerste kliederkerk was op 14 juli en was een prachtig festijn!