Op tweede Pinksterdag is onze kerk van 12:00 – 16:00 open in het kader van Landelijke Openkerkendag. Accent vandaag ligt op het kerkinterieur. Maar niet alleen binnen in de kerk kunt u terecht, want…

om 14.00 uur onthult wethouder Marianne van der Sloot het vernieuwde ANWB-bord op het plein bij de Protestantse kerk in Engelen, De Kerkhof 3.

Vanuit Heemkundekring Angrisa zal voorzitter Rob Gruben spreken, vanuit de Protestantse Gemeente ds. Marloes Meijer. Ook de Bestuursraad zal vertegenwoordigd zijn en diverse gasten en bestuursleden van heemkundekring en kerkelijke gemeente.

Marianne van der Sloot, Wethouder Gemeente Den Bosch
Rob Gruben, Heemkundekring Angrisa
Ds. Marloes Meijer, Prot. Gemeente Engelen

Inwoners van Engelen en Bokhoven, overige belangstellenden en natuurlijk vertegenwoordigers van De Tweeterp :-), zijn van harte uitgenodigd dit feestelijke moment bij te wonen!

Hieronder het oude bord dat node aan vervanging toe is…!