Vrolijk nazomerconcert met Inge IJpelaar en Hans Rijkmans. Het duo brengt een vrolijk nazomerconcert met dwarsfluit, viool en piano. Het belooft een mooi programma te worden, waarmee we dit seizoen weer fluitend tegemoet kunnen gaan!

Van harte welkom in de Oude Lambertus!

Joeke Wiechers en Carina Harms

Inge IJpelaar kennen we als fluitiste in het trio IMA, eerder bij MOZ. Zij is cum laude afgestudeerd aan het Brabants Conservatorium te Tilburg en heeft diverse masterclasses gevolgd.

Nu heeft zij een eigen muziekpraktijk, is docente blokfluit, dwarsfluit en Irish whistle. Inge geeft ook les aan kinderen en mensen met een beperking. Verder is zij actief als soliste en in diverse ensembles: “La flûte, c’est moi”

Hans Rijkmans kreeg vioolles van Bouw Lemkes. Als violist en altviolist speelde hij o.a. bij de Amsterdamse Bachsolisten en als remplaçant in orkesten.

Hij wordt regelmatig gevraagd als concertmeester bij begeleidingsorkesten.

Solo liet hij zich horen in concerten van Bach, Mozart, Bruch, Saint-Saëns en Martinu. Bij gelegenheid speelt Hans ook viola d’amore en is hij pianobegeleider van zangers en instrumentalisten. Als kamermuziekspeler is hij actief in verschillende ensembles.

Kortom, een schat aan muziek te beleven!