Het Vicki Brown Huis organiseert 18 september een spinningmarathon.

Team Kerk Engelen doet mee!

We gaan van 13:30 tot 15:30 spinnen op de Markt in Den Bosch. We: dat zijn vooralsnog Marloes en Peter, maar er mogen (GRAAG:-)!) meer mensen meedoen. We spinnen in estafettevorm, dus om de beurt, zo lang of kort en zo snel of langzaam als jij kunt. Wil je meedoen? Neem dan contact op met Peter en/of Marloes.

Maar natuurlijk willen we vooral graag dat mensen ons sponsoren. Gewoon een vast bedrag voor 2 uur hard werken. Sponsoren kan via de actiepagina:

https://tegenkanker.kentaa.com/team/team-vicki-brownhuis- spinningmarathon/donate ook te bereiken met deze QR-code:

page27image3806688

Selecteer bij Team ‘kerk Engelen’ dan komt de bijdrage op ons conto te staan, en bij het Vicki Brownhuis terecht.

Marloes en Peter

VICKY Fietstocht, 25|9, start 10:30-11:30.

De Vicki Fietstocht vindt plaats op 25 september 2022, is ± 25 km lang en voert door en om Den Bosch. Het start- en eindpunt van de route is het Vicki Brownhuis. We starten tussen 10.30 – 11.30 uur vanaf ons adres, Aartshertogenlaan 469. Voor het instellen van de navigatie huisnummer 467 aanhouden.

Na afloop van de route staat er nog een kleine verrassing te wachten in het Vicki Brownhuis. De route is leuk voor jong en oud. Wil je meefietsen? Meld jezelf dan snel aan. We vragen per deelnemer een vrijwillige bijdrage van 4 euro per persoon.

Laat je verrassen door deze fietstour met informatieve en inspirerende pitstops. Voldoende kilometers in de benen? Aan het einde van de route wacht je iets lekkers! Spring op de fiets en laat je leiden door de gastheren en -vrouwen. Maak kennis met het Vicki Brownhuis! https://www.vickibrownhuis.nl/vicki-fietstocht/