Donderdag 13 mei is het hemelvaart. Omdat we nog altijd niet live kunnen vieren, gaan we dauwtrappen. En wel op 2 manieren: wandelend rond het Engelermeer of fietsend langs 4 kerken.

Wandeling
Vertrek vanaf het paviljoen van het Engelermeer tussen 8.30 en 10.30 uur. De wandeling (zie kaartje) is 2,7 km. Uiteraard staat het een ieder vrij om langer te lopen. Zorg zelf voor koffie, thee en evt wat lekkers. Tijdens de wandeling kun je aan de slag met teksten, vragen en  bezinningsmomenten.

Om te voorkomen dat teveel mensen tegelijk op pad gaan, kun je je aanmelden via:

https://calendly.com/hemelvaart-wandeling/hemelvaartswandeling2021?month=2021-05

of via deze QR-code:

Iedere deelnemer moet zich persoonlijk aanmelden. Dus als je samen gaat, melden 2 mensen zich aan.

Fietstocht

Vertrek vanaf de protestantse kerk van Vlijmen, Drunen, Den Bosch of Engelen tussen 8.30 en 10 uur.

De fietstocht (zie kaartje) is 35 km. Het staat u uiteraard vrij om een kortere / langere / mooiere route te fietsen. Tijdens de fietstocht kun je aan de slag met teksten, vragen en bezinningsmomenten. De kerken zijn open. Er zijn gastheren en -vrouwen aanwezig om u te verwelkomen. Zij weten welke regels gehouden moeten worden. Luister dus naar hun aanwijzingen.

Om te voorkomen dat teveel mensen tegelijk op pad gaan, kun je je aanmelden via: https://calendly.com/kerkengelen/hemelvaart-fietstocht?month=2021-05 of via deze QR-code:

Iedere deelnemer moet zich persoonlijk aanmelden. Dus als je samen gaat, melden 2 mensen zich aan.

Bij slecht weer of aanscherping van de coronaregels wordt het dauwtrappen afgelast.

Deze activiteit is georganiseerd namens de protestantse gemeenten van Drunen, Vlijmen, Den Bosch en Engelen en de San Salvatorgemeenschap Den Bosch.