In de namiddag nemen we op feestelijke wijze afscheid van Ds. Wil van Egmond. Een gewaardeerd gastpredikant, die al eerder consulent was van onze gemeente en recent opnieuw, in de zoektocht naar een opvolger voor Ds. Roel Knijff. Daarenboven heeft zij in de voorbije periode gediend als interim-predikant en als zodanig veel voor ons betekend. We willen haar daarom niet zomaar laten gaan.

Deze middag markeert ook het einde van haar vaste verbondenheid aan één gemeente. Daarom zullen er in het eerste uur enkele woordelijke en muzikale bijdragen zijn, o.a. van familieleden van Wil. Ook zal Wil zelf een aantal momenten invullen met gedichten. Uiteraard is er iets lekkers te eten en te drinken. We sluiten de middag af met een vesper waarin de cantorij en organist Chiel Spaans de muziek verzorgen en Ds. Wil van Egmond en Ds. Marloes Meijer samen zullen voorgaan.

Gelukkig zal Wil in de toekomst nog wel voorgaan in onze kerk, maar dat zal incidenteel zijn. Daarom hopen we dat velen komen, om Wil te danken en uit te zwaaien!