Voor veel kinderen in Malawi, Sierra Leone en op Lesbos is het leven ronduit zwaar. Wat is het dan een feest als ze een mooi versierde doos vol cadeautjes krijgen: speelgoed, schriften, zeepjes, haarspulletjes – alles wat voor ons zo vanzelfsprekend is, is voor kinderen daar een groot cadeau.

In de herfstvakantie hebben Jeanine Teulings en Marloes Meijer weer de jaarlijkse schoenendoos actie vanuit onze kerk georganiseerd. En wat heeft iedereen zijn best gedaan!

Wel 58 prachtig versierde dozen, werden samen gemaakt of binnengebracht door betrokken en creatieve kinderen.

Inmiddels zijn de dozen naar het dichtstbijzijnde verzamelpunt van de overkoepelende organisatie, stichting Gain, gebracht. We hopen zo weer 58 kinderen en hun families een glimlach te bezorgen en hulpmiddelen bij t leren, spelen en gezond blijven.

ALLE KNUTSELAARS HARTELIJK DANK!

OPROEP:

Heeft u zelf, of kent u iemand, die een hart voor deze actie heeft en ruimte en tijd beschikbaar wil stellen om het verzamelen van de dozen voor deze regio over te nemen? Neem dan contact op met Gain, Ton Bannink via t.bannink@gainhelpt.nl of bel hem op 06-12445791. U kunt ook Ester Lambooij mailen of bellen; zij zamelde tot nu toe de dozen in: eml.lambooij@gmail.com of 06-51874893.