Ontmoeting

Koffie in de Herberg. Iedere laatste dinsdag in de maand is de kerk open om elkaar te ontmoeten bij een kop koffie+ ter versterking en verrijking van het onderlinge contact. Het initiatief en verzorging zijn in handen van Bea Kagie.

High 50. Twee keer per jaar wordt iedereen die rond de 50 is of ouder uitgenodigd om elkaar te ontmoeten. De bijeenkomsten vinden bij iemand thuis plaats. Er kan een gespreksonderwerp gekozen worden of aan de orde komen. Contactpersoon is Anneke van der Giessen (zie onder: Overige Contactpersonen). U bent van harte welkom!

Seniorenkerst. In de week voorafgaand aan het Kerstfeest wordt op initiatief van de diaconie een gezellige kerstbijeenkomst voor ouderen gehouden. Er wordt een interessante spreker uitgenodigd, die bijvoorbeeld iets meer verteld van de diaconale projecten die door de kerk worden ondersteund, en u kunt genieten van een uitgebreide en feestelijke lunch in een in kerstsfeer getooide kerk. Alle ouderen van onze gemeente zijn van harte welkom. U wordt persoonlijk uitgenodigd.

Gemeentedag2013

Gemeentezondag. Om de twee jaar wordt een gemeentezondag georganiseerd door de diaconie. We trekken er gezamenlijk op uit, na een kerkdienst in eigen kerk of bij een bevriende gemeente, waarna er mogelijkheid is voor ontmoeting en ontspanning. Voorbeelden van gemeentezondagen in de afgelopen jaren waren een bezoek aan de Arrahma moskee, Abdij Mariënkroon, Heusden, Dinther en Boschveld. Afgelopen gemeentezondag vond plaats in de Peel.