Ontmoeting

Koffiemorgen (CH)Koffiemorgen “In de Herberg”. Iedere laatste dinsdag in de maand is de kerk open om elkaar te ontmoeten bij een kop koffie+ ter versterking en verrijking van het onderlinge contact. Het initiatief (en vaak ook de verzorging!) komt van Bea Kagie.

High 50. Twee keer per jaar wordt iedereen die rond de 50 is of ouder uitgenodigd om elkaar te ontmoeten. De bijeenkomsten vinden bij iemand thuis plaats. Er kan een gespreksonderwerp gekozen worden of aan de orde komen. Contactpersoon is mevrouw A. (Anneke) van der Giessen (zie onder: Overige Contactpersonen). U bent van harte welkom!

Seniorenkerst. In de week voorafgaand aan het Kerstfeest wordt op initiatief van de Diaconie een gezellige kerstbijeenkomst voor ouderen gehouden. U wordt persoonlijk uitgenodigd.

Gemeentezondag. Om de twee jaar wordt een gemeentezondag gehouden. Na een korte kerkdienst vertrekken we naar een bestemming, die de mogelijkheid voor ontspanning en ontmoeting biedt. Voorbeelden van gemeentezondagen in de afgelopen jaren waren een bezoek aan de Arrahma moskee (2007), een gastvrij onthaal op het landgoed van de Abdij Mariënkroon (2009), per boot naar bevriende gemeenten in Heusden (2011), en Dinther (2013). Afgelopen gemeentezondag, in 2015, vond plaats in de wijk Boschveld. Gemeentedag2013