Beroepingscommissie

Tijdens de gemeente-avond van 7 november 2017 zijn de leden van de beroepingscommissie bekend geworden.

De commissie bestaat uit 6 leden en wordt begeleid door onze consulent mw. ds. Wil van Egmond.

Voorzitter: Frits Kool

Leden: Hansje van den Berg, Harmke Scholing, Jeanine Teulings (secretaris), John Meijer en (namens de kerkenraad) Rogier Izeboud

De vacature kunt u vinden via deze link. Reacties mogen uiterlijk tot en met 7 april 2018 verstuurd worden naar de secretaris van de beroepingscommissie, Jeanine Teulings-van der Stelt, via jeanine.teulings@home.nl.

Ondertussen kunnen gemeenteleden ook namen opgeven van door hen geschikt geachte predikanten.

Zo’n opgave kan gericht worden aan de scriba van de kerkenraad en moet voorzien zijn van een duidelijke motivering, waarin tot uitdrukking komt waarom zij dit een geschikte predikant voor onze gemeente vinden.

Voor vragen kunt u zich per mail wenden tot de voorzitter Frits Kool of telefonisch op 073-6330610.

Voor voortgang in beroepingswerk, klikt u hier.